Càrrega de Esdeveniments

« Totes Esdeveniments

Fotografia – Dimecres tarda (Quinzenal)

octubre 6 17:30 juny 29 20:00

45€ – Mensual

En aquest taller de fotografia, expressió i llenguatge visual, aprendrem a utilitzar la fotografia com a suport expressiu a partir de temes com la història i la ética de la foto, la conceptualiztació, el retrat i l’autorretrat, el paissatge o el bodegó, entre d’altres.

Aquest curs no está enfocat només en la tècnica fotogràfica, tot i que resoldrem el que faci falta en aquest sentit, però sempre conscients que la tècnica és només el mitjà per arribar a on volem a nivell expressiu.

*És interessant que els/les alumnes ja tinguin un primer contacte amb la fotografía però no és imprescindible.
No és necessari tenir una càmera en concret, es podrà treballar amb la càmera que es vulgui (seria interessant una càmera amb funció manual).

Si vols més informació no dubtis a contactar-nos i t’enviarem el temari del curs.

Impartit per Arnau Elias

Amb el pagament de 45€ reserves la teva plaça i pagues la primera mensualitat. La resta de quotes mensuals es pagaran a classe mitjançant bizum o efectiu la primera setmana de cada mes.

Entrades

El nombre següent inclouen entrades per a aquest esdeveniment ja en el seu carro. Feu clic a “comprar Entrades” us permetrà editar qualsevol existents assistent de la informació així com el canvi de bitllet quantitats.
Quinzenal de fotografia Dimecres tarda
Reserva + Primera mensualitat
45,00
8 disponibles