Càrrega de Esdeveniments

« Totes Esdeveniments

Grup de Lectura Subversiva amb Vi – Divendres tarda (Mensual)

octubre 8 19:00 juny 24 20:30

20€ – Mensual

Un grup de lectura diferent. El primer divendres de cada mes ens trobarem per iniciar un llibre i parlar sobre l’anterior. Cada llibre, i per tant cada sessió mensual estarà maridada amb un vi escollit expressament per l’ocasió. Ens aproparem conjuntament a les típiques obres que en solitari podrien fer respecte… i en parlarem, i compartirem l’experiència de llegir-los, i en debatrem entre nosaltres i amb nosaltres mateixes. La Sílvia Ardèvol ens acompanyarà en aquest camí des de la seva profunda passió per la lectura.

Durant la resta del mes tindrem un espai virtual on seguir acompanyant-nos, comentant i comparint tot allò que ens desperti la lectura.

«Si el llibre que llegim no ens desperta com un cop de puny al crani, per què llegir-lo?… Un llibre ha de ser com una destral; capaç de trencar el mar de glaç que hi ha en nosaltres»
FRANZ KAFKA

Impartit per Sílvia Ardévol

LECTURES:

-sessió 0:
Presentació

-sessió 1:
“Cartes a un jove poeta”, Rainer Maria Rilke

-sessió 2:
“L’estranger”, Albert Camus

-sessió 3:
“Alexis o el tractat del combat inútil”, Marguerite Yourcenar

-sessió 4:
“El aleph”, Borges

-sessió 5:
“Sense destí”, Imre Kertsz

-sessió 6:
“La insostenible lleugeresa de l’ésser”, Milan Kundera

-sessió 7:
“La passió segons G.H.”, Clarice Lispector

-sessió 8:
“La mort d’Ivan Ilich”, Tolstoi

-sessió 9:
“La nàusea”, Sartre
“Així parlà Zaratustra”, Nietzsche

Amb el pagament de 20€ reserves la teva plaça i pagues la primera mensualitat + unes copes de vi. La resta de quotes mensuals es pagaran a classe mitjançant bizum o efectiu la primera setmana de cada mes.

Entrades

El nombre següent inclouen entrades per a aquest esdeveniment ja en el seu carro. Feu clic a “comprar Entrades” us permetrà editar qualsevol existents assistent de la informació així com el canvi de bitllet quantitats.
Mensual Grup de Lectura Subversiva amb Vi
Reserva + Primera mensualitat
20,00
13 disponibles